AZ ITALFUTAR.INFO ELKÖTELEZETT A KULTURÁLT ITALFOGYASZTÁS MELLETT.
SZESZESITALLAL A 18 ÉV ALATTI KOROSZTÁLYT NEM SZOLGÁLJUK KI.

KÉRLEK ERŐSÍTSE MEG ÉLETKORÁT!
ELMÚLTAM 18 ÉVES.


Igen Nem
Metaxa 5* (0,7l)
Tradicionális görög szeszes ital, mely bor és borpárlat egyesítésével és fűszerezésével készül. Nevét feltalálójáról Metaxász-ról kapta, aki szárított szőlő, édes muskotálybor és fűszerek, mint például rózsaszirom alapanyagokból alkotta meg ezt a sem borok, sem brandyk közé sorolható italt. Elnevezésében a csillagok a hordókban érlelt éveket jelentik. A Metaxából luxusitalként kapható 'Aen' név alatt 80 évig érlelt ital is. 
A Metaxát tisztán, jégre töltve illetve tonikkal szokás fogyasztani. Néhány koktél elengedhetetlen alapanyaga. Alkoholtartalma 38%.
0,7
LITER
5500 Ft
Hennessy V.S. (0,7l)
Minőségi francia Cognac, mely az alapító ír származású Richard Hennessy nevét viseli. A világ legismertebb cognac-márkája. A cognak elnevezés a franciaországi Cognac város nevéből ered, ahol 1765-ben Hennessy megalapította italgyárát. Minőségét példázza, hogy több mint 50 millió palackkal értékesítenek belőle évente, ami kb. a 40%-a az összes eladott konyak illetve brandy termékeknek. 1865 óta speciális osztályzással kerül forgalomba, mint a V.S., V.S.O.P, XO, stb.
Ízvilágára jellemző, hogy élénk, testes, mely a több mint 40 féle felhasznált borpárlat illetve tölgy-és mogyoróaromáknak köszönhet.
Alkoholtartalom: 40%
Papír díszdobozos kivitelben kerül értékesításre, így kíváló ajándékmegoldás lehet.
0,7
LITER
11900 Ft